Hei! Olen Janne Laiho, Kalasatama Creativen perustaja.
Aloitin työt markkinoinnin parissa vuonna 1998. Ensin markkinoin tietoliikenneverkkoja ja mobiilisovelluksia Nokialla ympäri maailmaa. Noin kymmenen vuoden jälkeen päätin seurata intohimoani. Perustin oman toimistoni, jossa voin tehdä sitä mitä osaan parhaiten - luoda sisältöjä ja tarinoita jotka koskettavat ihmisiä. Samalla aloitin toisen uran elokuvan ja kuvataiteen parissa.
Minulla on ollut ilo ja onni saada työskennellä haastavien ja mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Näihin lukeutuvat mm. Nokia, Microsoft, Comptel, Wärtsilä, Kone, UPM, Valtionvarainministeriö, Helsingin Yliopisto ja Terveyden ja Hyvinvoinnnin Laitos. Useat asiakkaani ovat kuitenkin olleet pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja yhdistyksiä.
Kalasatama on luovan alan ammattilaisista koostuva verkosto. Tiimit kootaan asiakas- tai projektikohtaisesti, tarpeen mukaan. Tämä näkyy asiakkaalle tehokkuushyötyinä sekä nopeutena. Asiakkamme eivät myöskään maksa tarpeettomia kiinteitä kulujamme, sillä niitä ei ole. Muun muassa muodikkaat termit Lean ja Agile viittaavat tämän tyypiseen toimintamalliin. Suurten ja raskaitten organisaatioiden ja toimintamallien aika luovalla alalla alkaa olla takana päin.
Haluaisin kuulla niistä haasteista joita kohtaatte viestinnän ja markkinointiviestinnän alueilla! Yhdessä saavutamme yleisönne sitä puhuttelevalla tavalla.
Ota yhteyttä - keskustellaan tavoitteistanne, kerron mielelläni miten niihin päästään.
Back to Top